Pizza 4 anotimpuri este o reteta savuroasa si plina de fantezie de pizza, patru feluri in unul singur. In plus aceastaPizza 4 anotimpuri, are un aspect colorat si festiv, numai bun pentru o cina romantica sau pentru o ocazie speciala.Pizza 4 anotimpuri este o pizza pe placul tuturor, care poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal. Ingrediente 1 aluat frantuzesc 4 linguri pasta de tomate 1 lingura oregano 6 linguri cascaval ras (parmezan) 8 rosii oparite 100 g creveti 100 g carne de pasare sau de scoica 100 g sunca fiarta taiata fasii 100 g salam 1 conserva mica de ciuperci (Champignons) cate o jumatate de ardei rosu si verde taiati fasii sare si piper macinat proaspat dupa gust 200 g mozzarella Mod de preparare Se prepara aluatul si se intinde conform retetei si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan; Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii; Crevetii, scoicile sau carnea de pasare (taiata fasii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute; Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele; Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.
|
chat
vineri, 29 octombrie 2010
Pizza 4 anotimpuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu