luni, 20 decembrie 2010

Tort parfe



300 gr zahar pudra
250 gr unt
3 galbenusuri
1 ciocolata cu lapte
3 pachete biscuiti petit beure
visine din compot ( fara samburi )  un  borcan  de 800gr
sau 1 cutie de compot ananas cuburi
2-3 linguri nuca cocos
1 cutie 200ml frisca Hulala
1 ciocolata cu lapte 100 gr
Se freaca spuma untul cu zaharul pudra  se adauga pe rand cele 3 galbenusuri
Ciocolata topita si calduta se incorporeaza in crema. Fructele scurse de sucul de compot se adauga in crema .
Se amesteca si se adauga 2 linguri de nuca de cocos si albusele batute spuma tare se amesteca usor de sus in jos
O cratita de 3 litri sau forma de tort  se captuseste cu folie de plastic sau staniol  si va fi tapetata  cu biscuiti  inmuiati in lapte indulcit.Se tapeteaza si peretii si fundul vasului.Se toarna crema cu fructe se niveleaza se acopera  cu un strat de biscuiti inmuiat in  lapte se acopera cu o folie si se da la rece 4 ore.
 Dupa racire se rasatoarna pe platoul de tort se ia folia se imbraca in frisca si se orneaza cu fulgi de ciocolata .

Niciun comentariu: