chat
luni, 20 decembrie 2010
Tort parfe
300 gr zahar pudra
250 gr unt
3 galbenusuri
1 ciocolata cu lapte
3 pachete biscuiti petit beure
visine din compot ( fara samburi ) un borcan de 800gr
sau 1 cutie de compot ananas cuburi
2-3 linguri nuca cocos
1 cutie 200ml frisca Hulala
1 ciocolata cu lapte 100 gr
Se freaca spuma untul cu zaharul pudra se adauga pe rand cele 3 galbenusuri
Ciocolata topita si calduta se incorporeaza in crema. Fructele scurse de sucul de compot se adauga in crema .
Se amesteca si se adauga 2 linguri de nuca de cocos si albusele batute spuma tare se amesteca usor de sus in jos
O cratita de 3 litri sau forma de tort se captuseste cu folie de plastic sau staniol si va fi tapetata cu biscuiti inmuiati in lapte indulcit.Se tapeteaza si peretii si fundul vasului.Se toarna crema cu fructe se niveleaza se acopera cu un strat de biscuiti inmuiat in lapte se acopera cu o folie si se da la rece 4 ore.
Dupa racire se rasatoarna pe platoul de tort se ia folia se imbraca in frisca si se orneaza cu fulgi de ciocolata .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu